Soros konzolok

Biztonságos, távoli hozzáférés a konzol eszközökhöz.  ACS konzol szervereket használva az IT szakemberek és a hálózati műveleti központ (NOC) személyzete távolról, biztonságosan tudja menedzselni az adatközpontot, beleértve a távvezérlést,  az eszközök ellenőrzését vagy a berendezések diagnosztikáját és hibaelhárítását.

Vertiv™ Avocent® ACS 8000 Serial Consoles

ACS 8000 Console

A Vertiv ™ Avocent® ACS 8000 soros konzolok biztonságos sávon belüli és sávon kívüli láthatóságot és vezérlést nyújtanak a vállalati adatközpontokban található downstream berendezések, valamint a felhő- és helymeghatározó létesítmények számára.

Több

Vertiv™ Avocent® ACS 800 Serial Console

ACS 800 Console

A Vertiv ™ Avocent® ACS 800 soros konzolrendszer a Vertiv világszerte ismert adatközpontokban használt nagyvállalati technológiáit veszi át, és a legfontosabb jellemzőket izgalmas, kompakt és költséghatékony formába foglalja. Az ACS 800 soros hozzáférést, környezeti megfigyelést, IoT integrációt és távoli hálózati képességet biztosít az élorientált piaci szektorok számára, beleértve a pénzügyi intézményeket, a kiskereskedelmi láncokat és az oktatást.

Több