Liebert® HPF kompakt beltéri egység új EC ventilátor verzióval

A Liebert® HPF 7 től 18 kW-ig egy beltéri, zárt hűtőrendszerű készülék, amelyet kifejezetten a technológiai vagy ipari helyiségek, valamint a telekommunikációs hálózatok környezeti feltételeinek szabályozására terveztek.

  • Megbízható: köszönhetően a kiváló tervezésnek, amely kritikus állapotban és vészhelyzetben is alkalmas arra, hogy biztosítsa a szükséges hűtést.
  • Rugalmas: köszönhetően a széleskörű konfigurációs lehetőségnek, amely biztosítja, hogy a legmegfelelőbb módon tudjon illeszkedni a helyiség igényeihez, akár 250 Pa külső statikus nyomásig.
  • Az alacsony TCO (üzemeltetési költség) szinonímája, amely könnyen telepíthető, könnyen kezelhető, minimálisra csökkenti az áramfogyasztást, köszönhetően a közvetlen szabadhűtésnek a 230 VAC vagy 48 VDC és a nagy hatékonyságú EC ventilátor alkalmazásának.

Liebert HPF1

Jellemzők

  • - Nagyobb hatásfok részterhelésnél.
  • - Alacsonyabb zajkibocsátás részterhelésnél.
  • - Lehetőség a kondenzátor ventilátor maximális fordulatszámának korlátozására (éjszakai üzemmód).
  • - EC ventilátorok nagyobb elérhetősége (jövőbiztos megoldás a pótalkatrészek elérhetősége tekintetében is).
  • - Vészhelyzeti üzemmód a kondenzátor ventilátorokhoz a Modbus csatlakozásnak köszönhetően.
  • - Fordított forgási irány üzemmód a kondenzátor ventilátorok fagyvédeleme érdekében.

Liebert HPF

 

További információért látogasson el honlapunkra: https://prom-tech.eu/tamogatas/letoltesek/katalogusok/, ahol letöltheti részletes termék katalógusunkat, vagy hívjon bennünket a +36 1 688 46 20-as telefonszámon, illetve küldhet e-mailt az info@prom-tech.eu e-mail címre.

Ezt is és a az összes többi megoldást is készek vagyunk bemutatni helyszínen az Önök cégénél.

Az Vertiv (Emerson Network Power) szerződött partnereként szívesen állunk rendelkezésére személyesen is díjmentes tanácsadással és tervezéssel Vertiv (Liebert, Chloride) szünetmentes áramforrások, Vertiv (Emerson Network Power) precíziós hűtések, IT biztonsági szobák (RZ Products), Vertiv/Knürr IT rack-ek, Vertiv/Knürr IT racksori okos folyosók, Vertiv/Knürr intelligens áramelosztók és IT infrastruktúra menedzsement területén akár kulcsrakész kivitelben is.

Mérnökibeüzemelési és karbantartási szolgáltatásainkkal minden esetben szakértelmet és professzionalizmust biztosítunk.

És ne feledje…. Lendületben tartjuk vállalkozását! 

PROM-TECH Hungary Csapata!

Kategória: Hírek