Pregled podjetja

Naša misija

Naša misija je zaščititi in optimizirati vašo kritično infrastrukturo v podatkovnih centrih, komunikacijskih omrežjih, zdravstvenih, industrijskih in drugih objektih. To vam lahko zagotovimo v sodelovanju z vodilnimi podjetji in proizvajalci v branži. Prav tako vam lahko zagotovimo visoko kakovostne storitve na področju inženiringa, namestitve in vzdrževanja.

Prednosti za vas

Skozi leta dela v branži je naša ekipa pridobila dragocene izkušnje ki nam prinašajo dragoceno konkurečno prednost.

Za vas smo prava izbira, ker:

Vam zagotavljamo visko-kakovostne proizvode in storitve. Naši partnerji so vodilna svetovna podjetja in z njihovo pomočjo vam lahko ponudimo kakovostno in pravo mešanico izdelkov.

Smo specializirani in nudimo samo ozko paleto aktivnosti. Ozka orientiranost pomeni dobro poznavanje in razumevanje področja na katerem smo aktivni. Na način vam lahko nudimo storitve na visokem nivoju.

Zagotavljamo kvalitetne storitve in vzdrževanje. Na ta način vam lahko zagotovimo dobro podporo za opremo, ki jo prodamo. S tem zagotavljamo delovanje naprav brez napak.

Smo fleksibilni in vam želimo ugoditi v vseh možnih pogledih. Dober odnos s strankami je naš poglaviten cilj. Zelo cenimo takšna razmerja in z vami želimo biti še dolgo v prihodnosti.

Na področju izdelkov za zaščito in optimizacijo vaše kritične infrastructure vam lahko ponudimo kompleten portfelj izdelkov od enega same proizvajalca. To pomeni da vam ni potrebno za vsak kos opreme iskati drugega dobavitelja in s tem boste prihranili veliko dragocenega časa.

Naše vrednote in vizija

Pred nami je veliko izzivov. Veter napredka nam prinaša priložnosti, ki od nas zahtevajo visoko strokovno znanje in poslovno drznost.

Vizija

Naša vizija je usmerjena v prodajo celovitih infrastrukturnih rešitev s povdarkom na ekološki ozaveščenosti in in energijski učinkovitosti.

Vrednote

Naše vrednote podpirajo našo vizijo. Vrednote so usmerjene k uresničevanju ultimativnega končnega cilja podjetja – zadovoljstvo kupcev.

Naše vrednote so:
- visoka raven strokovnosti,
- pozitivna energija,
- zavezanost in
- odgovornost.